"Ще видим кой е по-умният": Бербатов с любопитна прогноза за дербито между Арсенал и Сити


"Ще видим кой е по-умният": Бербатов с любопитна прогноза за дербито между Арсенал и Сити
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

6243 0

Димитър Бербатов даде своята прогноза за предстоящото дерби от Висшата лига между Арсенал и Манчестър Сити на стадион "Емирейтс" в неделя (8 октомври). 

Какво е мнението на Бербатов за сблъсъка?

"Това е като всеки друг мач. Важно е да спечелиш и да победиш съперника си, особено преди международната пауза. И двата отбора ще влязат в мача със смесена форма, но това няма да означава нищо за тях, защото знаят колко добри могат да бъдат", посочи Бербатов, цитиран от "Mirror".

"В крайна сметка, просто ще трябва да видим кой е по-умният. И двата отбора са много сходни, виждаме как играят, използват пространството, атакуват постоянно и чакат грешките на противника, така че мисля, че накрая ще видим равенство - 2:2", добави още бившият футболист на Манчестър Юнайтед.

Надпреварата за титлата във Висшата лига започва да се оформя и този сблъсък може потенциално да бъде определящ за сезона. В момента Манчестър Сити е на върха в класирането на лигата с 18 точки след седем мача. Те ще се стремят да се върнат към победите, след като претърпяха изненадващо поражение от 1:2 срещу Уулвърхемптън миналия уикенд. Арсенал пък бе победен от Ланс в Шампионска лига и със сигурност няма намерението да губи втора поредна среща.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Манчестър Сити и РБ Лайпциг спретнаха ново голово шоу в Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички