"Имам високи очаквания": Димитър Бербатов оптимист за кошмарния Челси


"Имам високи очаквания": Димитър Бербатов оптимист за кошмарния Челси
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1340 0

Седмият кръг от новия сезон във Висшата лига съпоставя Челси и Фулъм на "Крейвън Котидж". Срещата ще се състои в понеделник (02.09) от 22:00 часа (българско време).

Преди двубоя един от най-великите български футболисти в историята - Димитър Бербатов, бе помолен да познае изхода на дуела. Голмайстор номер 1 на националния ни отбор прогнозира реми 1:1, но не пропусна да коментира обстойно трудната ситуация на "сините".

Мнението на Бербо

"Фулъм срещу Челси ще бъде страхотен мач. Челси ме изумиха с това колко зле бяха. Преди началото на сезона казах, че Челси може да спечели първенството с Почетино. Те разполагат със страхотни играчи, които мислех, че ще се докажат до момента. Трябва да се справят много по-добре", сподели легендата на ЦСКА и Манчестър Юнайтед, цитиран от "Metro" и продължи.

"Сезонът е дълъг и все още имам високи очаквания за тях. Ако не стане, ще бъде огромно разочарование. Фулъм завърши 0:0 срещу Палас миналият път и затова смятам, че е перфектният момент за тях да доразклатят Челси у дома. Бих прогнозирал равенство, 1:1", допълни още той.

Лондончани започнаха много неубедително новия сезон. Въпреки че пръснаха над 1 милиард паунда за трансфери, към момента "сините" заемат 14-ото място в класирането с актив от едва 5 точки.

Бербатов коментира и един от последните скандали във Висшата лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички