"Не е получил много от майка си и баща си" - единственият проблем на новия любимец на Хосеп Гуардиола


"Не е получил много от майка си и баща си" - единственият проблем на новия любимец на Хосеп Гуардиола
Снимка: Getty Images

1386 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола засипа Рико Люис с похвали след зашеметяващото представяне на 18-годишния играч при победата на "гражданите" с 3:1 срещу РБ Лайпциг в Шампионска лига.

Липсва му само едно нещо

Наставникът заяви, че Люис е един от най-добрите играчи, с които някога е работил, и каза, че единственото нещо, което му липсва, е височина. "Невероятен, изключителен играч, късметлия съм да тренирам някой като него", каза Гуардиола пред TNT Sports.

"Работил съм с толкова много страхотни играчи в Барселона, Байерн Мюнхен и Сити, но за да намеря някой като него, който да не е уплашен, да защитава наистина добре. Той трябва да е малко по-висок, мама и татко не са му давали много в тази насока. Изключвайки това, той има всичко".

Луис проби в отбора на Сити миналия сезон от академията, въпреки че не игра много в надпреварата към спечелването на Висшата лига, ФА Къп и Шампионска лига. Сега обаче тийнейджърът дава заявка след представянето срещу Лайпциг за титулярно място в критичния мач от Висшата лига в неделя срещу съперника за титлата Арсенал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички