"Ще те смажа" - Ерлинг Холанд разказа за любопитен разговор с Хосеп Гуардиола


"Ще те смажа" - Ерлинг Холанд разказа за любопитен разговор с Хосеп Гуардиола
Снимка: Getty Images

1632 0

Звездният нападател на Манчестър Сити - Ерлинг Холанд, разкри, че Хосеп Гуардиола е отправил сериозно предупреждение към него, преди да се присъедини към "небесносините".

*Норвежецът подписа с "небесносините" през лятото на 2022-ра година и до момента се е отчел с 60 гола и 11 асистенции в общо 64 мача във всички турнири, печелейки Шампионска лига, Висшата лига, ФА Къп и Суперкупата на Европа.

"Той е човек, който изисква много в тренировките. Когато разговарях с него преди трансфера, той ми каза: "Не ми пука какво правиш в момента - прави каквото искаш. Но когато аз ти бъда треньор, трябва да бъдеш фокусиран във всяка една тренировка. Ако ли не, ще те смажа!"", разказа Холанд в интервю за "The Telegraph" и допълни:

"Такъв мениджър е той и по този начин Манчестър Сити е устроен като клуб. Точно затова е и толкова успешен. Напрежението е налице, но ние просто трябва да бъдем съсредоточени в тренировъчния процес, а в останалата част от деня да почиваме и да не мислим за футбол".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Въпреки загубата на Манчестър Юнайтед: Пол Скоулс похвали Расмус Хойлунд - напомнил му на Рууд ван Нистелрой!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички