"Не изглежда добре": Микел Артета потвърди ужасяващите за Арсенал новини


"Не изглежда добре": Микел Артета потвърди ужасяващите за Арсенал новини
Снимка: Getty Images

1108 0

Наставникът на Арсенал - Микел Артета, заяви, че неговите възпитаници не са постигнали желания резултат срещу френския Ланс при загубата с 1:2 в Шампионска лига. В същото време "топчиите" отнесоха сериозен "удар", тъй като Букайо Сака се контузи неприятно и самият испански специалист потвърди, че травмата "не изглежда добре".

Мнението на Артета

Развоят на срещата

"Беше ни трудно тази вечер, поздравления за Ланс. Видя се, че те са много добър отбор, а атмосферата бе фантастична. Направихме най-трудното - да отбележим първия гол. Имахме контрол над срещата, но тогава от една ситуация те успяха да изравнят и мачът започна отначало. Истина е, че не създадохме достатъчно положения във финалнана третина, не атакувахме определени пространства. Разликата с двубоя с ПСВ бе в наказателните полета. Пропуснахме някои добри възможности, а в същото време не се защитихме достатъчно добре при техните голове", заяви Артета.

Неточностите

"Грешките са част от футбола и те няма да изчезнат. Пак казвам, че разликата бе в наказателните полета. В Шампионската лига е трудно да създаваш много положения, така че трябва да ги използваш максимално и да пращаш топката в мрежата при всеки удобен случай. В същото време трябва и по-добре да се защитаваме в нашия пеналт, а ние не го направихме. Това бе важен мач за нас. Резултатът не е такъв, какъвто искахме, но ще си извадим нужните поуки".

Контузията на Сака

"Беше действие, той отигра положение с пета и се случи нещо при това конкретно действие, не беше нищо друго и очевидно не му беше удобно да продължи".

"Не изглежда добре", споделя Артета по казуса пред норвежкия журналист Арилас Олд-Саада.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички