"Ще се борим, за да го задържим": Гуардиола с категоричен отговор за любимец на Сити


"Ще се борим, за да го задържим": Гуардиола с категоричен отговор за любимец на Сити
Снимка: Getty Images

1329 0

Мениджърът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, заяви, че "гражданите" ще се борят, за да задържат един от най-ценните си играчи в своята защита, а именно английският национал - Кайл Уокър.

Наскоро се появиха информации, че Уокър е привлякъл интереса на Байерн Мюнхен, който има желание да подпише с английския национал преди старта на сезон 2023/24. Тъй като настоящият договор на Уокър изтича през 2024-а, се очаква той да бъде трансфериран, защото все още няма разговори за подновяване на неговия контракт.

"Честно казано, не мислех, че ще се стигне до тук. Мисля, че много неща ще се случат. Причината, поради която не мога да отговоря, е, че не знам. Говорих с Кайл и всичко е наред - сега ще видим какво ще стане. Но не мога да ви кажа нищо, защото той все още мисли за това. Ще се борим, за да го задържим. Убеден съм, че Байерн ще се пробва, но мога да дам отговор как ще завърши всичко", каза Пеп на пресконференция.

Сити подписа с 33-годишния играч през юли 2017-а от Тотнъм за сумата от близо 50 милиона паунда. Той има 254 мача за "гражданите", спечелвайки пет титли от Висшата лига, както и Шампионска лига през изминалата кампания.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Хосеп Гуардиола заяви, че няма представа как ще изглежда Манчестър Сити след големия успех с требъла.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички