Сериозна греда: ПСЖ пожела от Ливърпул, Манчестър Сити и Атлетико огромна сума за Марко Верати


Сериозна греда: ПСЖ пожела от Ливърпул, Манчестър Сити и Атлетико огромна сума за Марко Верати
Снимка: Getty Images

2405 0

Ръководството на ПСЖ е поставилно доста сериозна цена за правата на най-опитния си футболист в лицето на Марко Верати. Полузащитникът бива следен от редица клубове, а парижани нямат намерения да го пуснат без да приберат солидна сума.

Кандидатите ще трябва да се изръсят

"Fichajes" съобщава, че френският гранд е оценил своя халф на 60 милиона паунда. Интерес към него има от страна на грандове като Ливърпул, Манчестър Сити и Атлетико Мадрид.

На "Парк де Пренс" вече са превидили вариант на раздяла и го приемат. Луис Енрике желае да промени коренно облика на отбора през новия сезон, но това не преминава задължително през продажбата на Верати, който е ценен силно заради опита си.

Италианецът бе обект на сериозни нападки и критики от страна на феновете на "принцовете" през изминалата година. Това е и една от основните причини той да иска да си тръгне.

Изданието твърди, че мърсисайдци следят зорко ситуацията около него. Юрген Клоп цели цялостна промяна в центъра на игрището, особено след напускането на капитана Джордан Хендерсън.

Верати на "Парк де Пренс"

Европейският шампион от 2020-а година се присъедини към ПСЖ през 2012-та година. Към момента той има изиграни 416 мача във всички турнири с отбора, в които записва 11 гола и 61 асистенции.

Печели изумителните 30 трофеи с екипа на "принцовете". Триумфира 9 пъти в Лига 1, 6 пъти с Купата на Франция, 6 пъти с Купата на лигата, както и 9 пъти със Суперкупата на страната.

Пред френския гранд стои и опция за размяна с един от желаещите Верати.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички