"Толкова е близо": Гуардиола с мечтани новини за Де Бройне преди мачовете с Байерн Мюнхен и Атлетико Мадрид


"Толкова е близо": Гуардиола с мечтани новини за Де Бройне преди мачовете с Байерн Мюнхен и Атлетико Мадрид
Снимка: Getty Images

5391 0

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола говори за състоянието на Кевин де Бройне. Испанският специалист призна, че белгиецът е изключително близо до завръщането си на терена, както и че дори може да вземе участие в предстоящите звездни приятелски срещи.

Както е известно, "гражданите" ще премерят сили с Байерн Мюнхен и с Атлетико Мадрид до края на предсезонната си подготовка. Сблъсъкът с баварците е на 26 юли, докато този с "дюшекчиите" ще се състои на 30 юли.

"Той се чувства много, много по-добре. Не знам дали ще играе срещу Байерн Мюнхен, не знам дали ще вземе участие и в следващата среща с Атлетико Мадрид, защото, разбира се, трябва да тренира. Но той е толкова близо. Завръща се скоро" - призна Гуардиола.

Припомняме, че след финала в Шампионска лига белгийският полузащитник призна, че е играл два месеца с травма, както и че тя се е влошила в големия мач с Интер. Неговият тим вече стартира контролите: Манчестър Сити потегли с успех в зрелищен дуел с 8 гола, а Холанд започна ударно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички