Звезда на Манчестър Сити разкри какво прави Ерлинг Холанд толкова велик


Звезда на Манчестър Сити разкри какво прави Ерлинг Холанд толкова велик
Снимка: Getty Images

1233 0

За мнозина Ерлинг Холанд от Манчестър Сити вече се е превърнал в глобална спортна звезда. Неговият съотборник в състава на "гражданите" - Нейтън Аке, разкри защо всъщност норвежецът е толкова велик и какво прави, за да се дистанцира от вниманието, което получава.

Думите на Аке

Нидерландският защитник Аке е видял невероятното въздействие на Ерлинг Холанд и смята, че той все още носи онази доза скромност, както когато пристигна от Борусия Дортмунд на "Етихад" през изминалата година.

"Ерлинг се справя много добре с всичко. Сигурно понякога е трудно да получаваш цялото това внимание, но той е много скромен човек. Той все още е само на 23 и е постигнал всички тези неща в кариерата си - но е гладен и готов за повече", каза Аке на пресконференция.

"Той прави всичко възможно да се подобрява. Това е, което правят великите играчи, това е нужният манталитет. Неговият страхотен характер го държи на земята и не позволява той да се промени коренно", добави още бранителят.

Съвсем наскоро Холанд отпразнува своя 23-ти рожден ден и се очаква отново да превземе Висшата лига с през следващия сезон, след като "наниза" 52 гола, с които помогна за требъла Манчестър Сити през миналата кампания.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Легенда на Юнайтед заяви как Рашфорд може да се доближи до Мбапе и Холанд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички