Байерн Мюнхен угоди на Тотнъм, предложи исканата от Леви сума за Хари Кейн


Байерн Мюнхен угоди на Тотнъм, предложи исканата от Леви сума за Хари Кейн
Снимка: Getty Images

2758 0

От Байерн Мюнхен са категорични в желанието си да привлекат Хари Кейн. Баварците виждат в него своя нападател, който може да замени Роберт Левандовски, на когото така и не бе намерен заместник след трансфера му в Барселона.

Нова оферта - ще приеме ли Тотнъм?

Според немското издание "Bild" от Байерн са изпратили оферта от 100 млн. евро към Тотнъм. Това е трето поредно предложение, като предните две бяха отхвърлени от "шпорите". Изданието допълва, че именно тази сума е била поискана лично от собственика на лондонския тим Даниел Леви.

Това е сериозно увеличение на предложението, като първото бе за 60 млн. паунда, а второто за 70 млн. паунда. През сезон 2022/2023 Кейн записа 49 мача за лондончани, като отбеляза 32 гола и направи 5 асистенции.

Легендарният нападател може да се похвали с всякакви голови индивидуални постижения, но неведнъж е заявявал, че иска да печели трофеи, а до момента няма нито един такъв, защитавайки цветовете на Тотнъм. Мнозина смятат, че Кейн трябва да напусне, ако иска да постигне голямата си цел. А Байерн наскоро се похвали с трансфера на защитник от Наполи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички