Рио Фърдинанд: Сезонът за Манчестър Юнайтед може да е по-успешен от този на Арсенал


Рио Фърдинанд: Сезонът за Манчестър Юнайтед може да е по-успешен от този на Арсенал
Снимка: Getty Images

1260 0

Легендата на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд смята, че "червените дяволи" могат да имат по-успешен сезон от Арсенал при определни обстоятелства. Грандът от Манчестър се бори за място в топ 4, а "топчиите" претендират за титлата във Висшата лига.

В момента предимството на Арсенал на върха е само 4 точки. Това стана факт след равенствата им с Уест Хем и Ливърпул. "Гражданите" са и с мач по-малко. Според Фърдинанд лондонският гранд не може да назове сезона си "успешен", ако изпусне титлата. Юнайтед, припомня той, вече спечели една титла през кампанията.

"Ако Арсенал не стане шампион, а Манчестър Юнайтед финишира трети, само с един трофей, то сезонът за Манчестър Юнайтед ще бъде по-добър. Забравете феновете и си представете себе си в позицията на играч. Ако завършиш трети и завоюваш трофей, дори ако това е Купата на Лигата. а отборът над теб завърши втори и без трофей, то кои играчи ще бъдат по-щастливи?", коментира британецът в своя канал в "YouTube".

"Когато си бил на върха толкова дълго, но завършиш втори, няма да отречеш, че всичките ти фенове, всичките ти играчи и персонал ще бъдат опустошени", допълва Фърдинанд. А ето какъв безценен съвет даде Гари Невил на Арсенал за битката за титлата. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички