Легенда на Висшата лига даде безценен съвет на Арсенал в борбата за титлата


Легенда на Висшата лига даде безценен съвет на Арсенал в борбата за титлата
Снимка: GettyImages

2351 0

Легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил разкри, че се надява Арсенал да спечели Висшата лига този сезон и призова момчетата на Микел Артета да вярват, че могат да пренапишат историята, когато се изправят срещу съперника за титлата Манчестър Сити следващата седмица.

"Участвал съм в много битки за титлата, когато имаш млади играчи просто започваш да ставаш малко по-муден, не се движиш толкова свободно, не толкова бързо. Така че те се нуждаят от много възстановяване, много почивка, призовавам ги да не се занимават с глупости", каза Невил за "SkySports".

"Ключът е в почивката. Вместо да играят видеоигри, те трябва да се грижат за себе си - масажи, тренировки във фитнеса и т.н. Арсенал ще вземе мача си срещу Саутхямптън, но след това идва Манчестър Сити, а там ще се реши титлата и те трябва да бъдат максимално фокусирани", добави още бившият футболист.

В момента Арсенал е с четири точки над Сити, но отборът на Пеп Гуардиола има мач по-малко, а "артилеристите" загубиха точки в последните си два мача, докато защитаващият титлата си спечели последните си десет мача във всички състезания. Мнозина експерти вярват, че "топчиите" могат да се справят с предизвикателството, но просто трябва да запазят спокойствие.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Арсенал научи колко милиона трябва да плати за голямата си трансферна цел.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички