Решават бъдещето на Манчестър Юнайтед в следващите 9 дни


Решават бъдещето на Манчестър Юнайтед в следващите 9 дни
Снимка: Getty Images/Guliver

1224 0

Катарският банкер шейх Джасим бин Хамад ал-Тани и един от най-богатите хора във Великобритания - сър Джим Радклиф, които са основните кандидати за закупуването на Манчестър Юнайтед имат девет дни, за да подадат окончателните си оферти за закупуване на клуба, след като 28 април беше определен като краен срок, твърди "Daily Mail".

Повече от два месеца и вече на два пъти и Ал-Тани и Радклиф изпращаха подобрени оферти, които са все още далеч от желаните шест милиарда паунда от американските собственици братята - Аврам и Джоел Глейзър.

Целият процес по продажбата на Юнайтед също се забави поради появата на редица инвеститори, които искаха да купят миноритарни дялове, което би означавало Глейзър да остане начело на клуба, но този сценарий не е това, което феновете искат, така че сега банката "Рейн" трябва да завърши пълната продажба на клуба.

Феновете на Юнайтед очакват клубът да завърши процедурата за нова собственост до края на юни, така че треньорът Ерик тен Хаг да знае с кого ще работи и ще може да обсъжда плановете за предстоящия трансферен прозорец, с който да подсили отбора.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Попадението на Кристиано Роналдо, което накара Реал Мадрид да купи португалеца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички