Защо Оуен помоли "Amazon" да не го праща да коментира мач на Нюкасъл?


Защо Оуен помоли "Amazon" да не го праща да коментира мач на Нюкасъл?
Снимка: Getty Images/Guliver

2194 0

Бившият нападател Майкъл Оуен разкри, че е помолил компанията "Amazon" да го отстрани от ролята му на експерт в излъчването на мача на Нюкасъл срещу Норич на "Сейнт Джеймс Парк". Причината за това е... страх.

През 2005 година Нюкасъл привлече Оуен от Реал Мадрид за рекордните за него 18,5 милиона паунда. Четири години по-късно Оуен напусна изпадналите от Висшата лига "свраки", като имаше сериозен скандал с тогавашният им мениджър Алън Шиърър. Феновете на Нюкасъл все още са му ядосани и той дори се страхува да отиде на стадиона на Нюкасъл.

"След като напуснах клуба, всички ме намразиха. Но никога не съм усещал това, докато бях там. Изпитвах само любов - в града, в пъба или където и да било. През миналия месец трябваше да работя върху техния мач срещу Норич. Обадих се на "AMazon" и казах: "Не искам да ходя там. Страхувам се за своята безопасност". Затова те ме включиха в друг мач", обясни бившият нападател, цитиран от "Daily Mail".

"Бих искал нещата да са различни. Бих искал да питам феновете защо не ме харесват и да изложа своята гледна точка. Разбира се, разбирам някои причини. Най-лошата ми постъпка беше да купя хеликоптер за семейството си, за да пътешестваме. Това не бе възприето добре", продължи той.

"Хората имаха чувството, че летя до вкъщи след всяка тренировка. Това не беше така. Обичах това място. Но покупката на хеликоптер се превърна в мой автогол. Бих го променил, ако можех", завърши Оуен. А ето каква прогноза даде той през лятото за битката за титлата в Англия. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички