Треньорът на Нюкасъл учуди: Не искаме да се разделяме с никого


Треньорът на Нюкасъл учуди: Не искаме да се разделяме с никого
Снимка: Getty Images

2519 0

Еди Хау призна откровено, че Нюкасъл Юнайтед няма желание да се разделя с футболисти през зимния трансферен пазар. „Свраките“ се намират на 19-ото място в таблицата от Висшата лига и са само с една победа през този сезон, но се очаква клубът от Севера да се подсили сериозно в близките седмици.

След като клубът бе закупен от арабски консорциум, редица имена фигурират чрез спекулации за преминаване на „Сейнт Джеймсис Парк“, но Хау потвърди, че не възнамерява да се разделя с настоящите си футболисти, които иначе не постигат добри резултати.

„Нямал съм разговори по темата и не искаме да се разделяме с някои от настоящите ни играчи“, каза новият мениджър на „джордитата“ пред журналисти.

„Нуждаем се от всеки един футболист и искам те да са фокусирани в спасението – просто е. Няма да убеждавам никой да си ходи“, отсече русокосият предводител на „черно-белите“.

Нюкасъл Юнайтед се връща към ангажиментите си в Премиър лийг с домакинство на Манчестър Юнайтед, като това ще е вторият път през сезона, в който двата отбора ще се изправят един срещу друг. Първият мач на „Олд Трафорд“ завърши с победа 4:1 за „червените дяволи“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички