Репортер на BILD: Ливърпул е пред Манчестър Сити за Джюд Белингам


Репортер на BILD: Ливърпул е пред Манчестър Сити за Джюд Белингам
Снимка: Getty Images

3932 0

Английският полузащитник Джюд Белингам по всяка вероятност съвсем скоро ще се завърне във Висшата лига и ще напусне Борусия Дортмунд.

След трансфера си от Бирмингам в клуба от Вестфалия Белингам прави страхотни неща с клуба от "Сигнал Идуна Парк" и вече е обект на интерес от редица грандове в Европа.

Според репортера на BILD - Себастиан Колсбергер, който е ресор Борусия Дортмунд, то най-голям шанс за трансфер има Ливърпул. Колсбергер твърди, че интерес към халфа има и от Манчестър Сити, но мърсисайдския клуб е с "едни гърди напред" пред "гражданите" за подписа на английския национал.

"Смятам, че Ливърпул има по-големи шансове да вземе Джюд Белингам. Сити също има интерес, но Ливърпул е пред отбора на Гуардиола. Мисля, че скоро ще се завърне в Англия", коментира той.

Ливърпул със сигурност ще търси "освежаване" в средата на терена за новия сезон, след като Наби Кейта и Алекс Окслейд-Чембърлейн влизат в последните години по своите договори, а Джеймс Милнър вече е в напреднала възраст и се очаква да напусне също "Анфийлд", след като му изтече контракта през този сезон.

А какво казаха, че ще се случи с кариерата на Салах, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички