Клоп: Ливърпул няма шанс за Санчо това лято


Клоп: Ливърпул няма шанс за Санчо това лято
Снимка: Getty Images/Guliver

2372 0

Треньорът на Ливърпул Юрген Клоп отписа възможността тимът да вземе крилото на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо през лятото. Мърсисайдци са един от отборите, които са свързвани с трансфер на младия английски талант през лятото, който е желан още от конкурентите им във Висшата лига Манчестър Юнайтед и Челси.

Санчо е оценяван на 100 милиона паунда, което прави негов трансфер в Ливърпул много малко вероятен, след като „червените“ вече отказаха възможността да привлекат доста по-евтиния Тимо Вернер заради притеснения от финансови усложнения покрай глобалната пандемия от коронавирус. Мениджърът на Ливърпул беше директно запитан за ситуацията със Санчо от немското издание ‘Bild’. “Червеният екип ще стои много добре на Джейдън. Но не смятам, че такъв трансфер може да се осъществи това лято. Той е много интересен играч. Ако премине в Ливърпул, аз ще бъда най-изненадан от всички“, заяви Юрген Клоп.

Младият английски национал направи страхотна кампания в Бундеслигата с екипа на Борусия Дортмунд през този сезон. Санчо успя да вкара 17 гола и да запише 17 асистенции в 32 мача за първенство. А ето какви опасения около трансфера на Джейдън Санчо има колегата на Клоп Оле Гунар Солскяер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички