След сблъсъка Мане - Салах: Клоп разкри какви са емоциите в съблекалнята на Ливърпул


След сблъсъка Мане - Салах: Клоп разкри какви са емоциите в съблекалнята на Ливърпул
Снимка: Getty Images

3705 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп говори по актуални теми около клуба на пресконференцията преди двубоя срещу Уотфорд на "Анфийлд" в събота. Германецът бе попитан и за обстановката в съблекалнята на мърсисайдци след емоционалния сблъсък между двете звезди в атака Мохамед Салах и Садио Мане.

Както е известно, Салах и Мане отново премериха сили на национално ниво в мач от световните квалификации. Сенегал отново надделя и разочарова Салах и компания. Въпреки това Клоп е уверен, че двамата футболисти са изключителни професионалисти и няма да позволят на емоциите да им повлияят в представянето на терена за Ливърпул.

"Наистина се радвам за Садио (Мане) и съчувствам на Мо (Салах). Не мисля, че ситуацията с лазерите беше готина. Различно е, когато двама съратници в такъв голям мач са един срещу друг, но те са топ професионалисти. Беше емоционално, но те ще се справят", заяви Юрген Клоп.

В последно време усилено се спекулира, че Мохамед Салах ще напусне Ливърпул в близко бъдеще. Бивш играч на мърсисайдци обаче вещае лоши времена за Салах, ако си тръгне от Ливърпул (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички