Джейдън Санчо предпочита трансфер в Ливърпул или Байерн Мюнхен


Джейдън Санчо предпочита трансфер в Ливърпул или Байерн Мюнхен
Снимка: Getty Images/Guliver

3422 0

Ливърпул и Байерн Мюнхен вече изглеждат като по-вероятни дестинации за нападателя на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо през следващото лято, твърди британското издание Independent, позовавайки се на хора от обкръжението на английския национал. След неосъществения трансфер в Манчестър Юнайтед приближени на Санчо твърдят, че той ще преосмисли възможностите за евентуален бъдещ трансфер.

Според информациите, към днешна дата Джейдън Санчо се чувства напълно щастлив в тима на Борусия, но в бъдеще би предпочел да играе в по-силен отбор, като такива са последните два европейски шампиони. След като "червените дяволи" не успяха да се преборят за подписа на крилото, при това без външна конкуренция, мнозина очакват Юнайтед да изпадне от битката за подписа на Санчо през следващия трансферен прозорец.

В миналото Ливърпул е проявявал интерес към Санчо, но наставникът на мърсисайдци Юрген Клоп бе категоричен, че клубът няма как да плати 100 млн. евро за подобен трансфер. През следващото лято обаче това може да се промени, с което мърсисайдци да се опитат да привлекат младия талант в редиците си. Санчо е юноша на Уотфорд, а след това прекарва и две години в Манчестър Сити, където не успява да впечатли ръководството.

Според легендата на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни "червените дяволи" не е трябвало да преследват Санчо, а друг футболист (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички