Бивш играч на Ливърпул вещае лоши времена за Салах и Ливърпул, ако се разделят


Бивш играч на Ливърпул вещае лоши времена за Салах и Ливърпул, ако се разделят
Снимка: GettyImages

3401 0

Звездата на Ливърпул Мохамед Салах продължава да отказва да поднови договора си с тима. 29-годишният играч иска сериозно увеличение на заплатата си, но клубът не може да удовлетвори исканията му. Според бившия защитник на мърсисайдци Хосе Енрике египтянинът ще допусне огромна грешка, ако напусне Ливърпул, за да подпише по-доходоносен контракт в друг отбор.

Испанецът казва, че разбира позицията на Салах и призовава двете страни да постигнат споразумение. "Мисля, че ще бъде голяма загуба за него и за тима, ако си тръгне", сподели Енрике в подкаст на Sportbible.

"В момента той се държи напълно уважително. Честно казано, уважавам и двете страни. Салах вижда други играчи от световна класа, които играят на различни позиции, но печелят много повече от него. Той може да се запита: "Защо не печеля това, което печелят те? През този сезон съм най-добрият играч във Висшата лига, а и в света".

"Разбирам неговата позиция, а в същото време разбирам и позицията на ръководоството. В клуба има структура на заплатите. Сигурен съм, че те ще искат Салах да бъде най-добре печелещият в състава, но може би не искат да се доближават до тези цифри.

Знам какво ще се случи, всеки знае. Всички топ играчи, Върджил ван Дайк е най-добрият централен защитник в света, Алисон е един от най-добрите вратари, ако продължават да се справят добре, в бъдеще ще претендират за повече пари", завърши бившият бранител. Мениджърът Юрген Клоп се подготвя, ако се стигне до раздяла със Салах. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички