Изненада: Ливърпул е сериозен претендент за подписа на Ерлинг Холанд


Изненада: Ливърпул е сериозен претендент за подписа на Ерлинг Холанд
Снимка: Getty Images

4269 0

Английският гранд Ливърпул е един от сериозните претенденти за подписа на норвежкия нападател Ерлинг Холанд, твърди Sky Deutschland. Мърсисайдци проявяват голям интерес към нападателя на Борусия Дортмунд и ще се опитат да го привлекат в редиците си.

Към Холанд има интерес от 25 клуба, поне по твърденията на изпълнителния директор на "жълто-черните" Ханс Йоаким Вацке. Ливърпул обаче е в търсене на класна "деветка" за атаката си и Юрген Клоп иска от ръководството на клуба да вземе тъкмо Холанд.

Ливърпул е готов да похарчи сериозна сума за трансфера на Холанд, както стори преди няколко сезона за футболисти като Върджил ван Дайк и Алисон Бекер, които при привличането им на "Анфийлд" бяха най-скъпите бранител и вратар в света.

Мърсисайдци обаче ще имат сериозни проблеми в преговорите с агента на Холанд Мино Райола, който е известен с това, че "изстисква" докрай всеки клуб, проявяващ желание към негов клиент. Преди няколко седмици Райола заяви, че има ясна идея за бъдещето на Холанд.

Наскоро Юрген Клоп постави задължително условие за всеки нов входящ трансфер в Ливърпул, на което ако Холанд не отговаря, то едва ли ще бъде привлечен на "Анфийлд".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички