Рашфорд: Обратът над ПСЖ не значи нищо, искам да печеля трофеи


Рашфорд: Обратът над ПСЖ не значи нищо, искам да печеля трофеи
Снимка: Getty Images/Guliver

2082 0

Един от най-важните играчи на Манчестър Юнайтед - нападателят Маркъс Рашфорд, обезцени един от най-емоционалните и добри моменти на "червените дяволи" от миналия сезон, като заяви, че за него не значи нищо. Припомняме, че в момента англичанинът е извън игра поради контузия. 

"След обратът над ПСЖ през миналия сезон в Шампионска лига нито спечелихме трофея, нито дори стигнахме финала. Заради това, в моите очи - обратът не значи нищо. Трябва да започнем да показваме признаци, че старият Юнайтед ще се завърне. Футболът се промени много и знаем, че няма да бъде точно както преди, но вярваме в клуба. Ако сме фокусирани, вярвам, че може да се получи" - започна Рашфорд.

"Искам да спечеля Световното първенство, а за Манчестър Юнайтед да спечеля Шампионска лига. Най-важното за мен е отборът да бъде успешен и да печели титли и трофеи. Това винаги е целта. Когато мечтаеш за Манчестър Юнайтед, не мечтаеш просто да дебютираш, а да бъдеш като Дейвид Бекъм, Пол Скоулс, Райън Гигс. Това е част от мечтите на децата в школата" - признава 22-годишният англичанин.

A какво трудно решение са готови да вземат в Манчестър Юнайтед, свързано с един от най-желаните играчи на "червените дяволи" в последните години - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички