Легенда на Манчестър Юнайтед посочи коя е основната причина за притеснение в отбора


Легенда на Манчестър Юнайтед посочи коя е основната причина за притеснение в отбора
Снимка: Getty Images/Gulliver

3467 0

Във вчерашния ден отборът на Манчестър Юнайтед завърши 1:1 при гостуването си на Евертън в двубой от 28-мия кръг на Английската Висша лига. Доминик Калвърт-Люин откри резултата след едва 3 минути игра след груба грешка на Давид Де Хеа, докато колегата му на вратата на „карамелите“ Джордан Пикфорд му „върна услугата“, като спомогна за изравнителното попадение на Бруно Фернандеш.

След двубоя легендата на „червените дяволи“ Рой Кийн даде мнението си за срещата. Бившият полузащитник и капитан на отбора каза, че е останал крайно разочарован от това, което е видял от тима през втората част от срещата. „Притеснително е, че Манчестър Юнайтед разчита адски много на Фернандеш, а той е нов в клуба. Това, което липсваше на отбора през второто полувреме, беше класа. Могат да се оправдаят с това, че са играли през седмицата, но мачът беше у дома и беше срещу Брюж. Марсиал изобщо го нямаше на терена във вчерашния ден, а Мейсън Грийнууд все още се учи. Не може е да се разчита само на Фернандеш през цялото време. Той се нуждае от повече подкрепа около себе си“, заяви Рой Кийн.

Манчестър Юнайтед гостува на Дарби Каунти в среща от 5-тия кръг на ФА Къп в четвъртък, а в неделя за отбора предстои градско дерби срещу Манчестър Сити от Висшата лига. А ето какво каза Рой Кийн наскоро за друга от звездите в отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички