Пол Погба създава „главоболия“ на Солскяер


Пол Погба създава „главоболия“ на Солскяер
Снимка: Getty Images/Guliver

3288 0

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба е близо до своето завръщане. Френският халф не е играл за „червените дяволи“ от края на миналата година, след като се наложи да претърпи операция на глезена. Сега обаче Погба е близо до завръщане и това заформя голяма дилема пред наставника Оле Гунар Солскяер.

В отсъствието на французина Фред и Неманя Матич изиграха едни от най-силните си мачове откакто са в състава на Манчестър Юнайтед. Двамата се проявиха като истински професионалисти, като имената им не бяха замесени в никакви случки извън терена. Като се добави и идването на Бруно Фернандеш в отбора в края на януари, ролята на Пол Погба в тима става все по-неясна. Със сигурност мястото на френския халф няма да бъде дадено просто така от Солскяер и той ще трябва да се бори за титулярна позиция в центъра на терена с Матич, Фред и Скот МакТоминей.

По време на сезона норвежкият треньор напълно заставаше зад Погба, но полузащитникът ще трябва да заслужи мястото си в стартовия състав на Манчестър Юнайтед. В оставащите срещи до края на сезона световният шампион ще трябва отново да затвърди мястото си на „Олд Трафорд“ или поне да вдигне отново цената си за евентуална продажба през лятото. Междувременно бъдещето на една от звездите на Манчестър Юнайтед в отбора е неясно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички