Рашфорд чака новите собственици на Юнайтед, за да настоява за нов договор и повече пари


Рашфорд чака новите собственици на Юнайтед, за да настоява за нов договор и повече пари
Снимка: Getty Images

2482 0

Звездата на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд, ще изчака "червените дяволи" евентуално да се сдобият с нов собственик, за да може да започне сериозни разговори и преговори за нов договор, който да му предлага по-добро заплащане, твърди "Goal.com".

Рашфорд има договор с Юнайтед до края на сезона, но не бърза да го подновява, защото първо иска да види дали американските шефове ще продадат клуба и кой евентуално би поел управлението - катарският шейх и банкер Бин Джасим или един от най-богатите британци Джим Радклиф.

Английският нападател е замразил преговорите, след като е получил предложение за седмична заплата от 300 хиляди паунда в следващите 5 години. Според изданието исканията на Рашфорд надвишават тази сума, а нападателят смята, че може да получи по-добра оферта от евентуален нов собственик на "Олд Трафорд".

Рашфорд има 27 гола в 44 мача, а сегашната му заплата е £200 000 на седмица. Развитието му се следи много внимателно от ПСЖ, който иска да го привлече още от изминалия летен трансферен прозорец.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Готви се космическа оферта за закупуването на Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички