Рангник с интересно мнение за нуждите на Манчестър Юнайтед


Рангник с интересно мнение за нуждите на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1128 0

Временният наставник на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник заяви в пресконференцията след победата над Брентфорд, че отборът се нуждае от още първокласни играчи на всяка една позиция без вратарската. 

Германският специалист вярва, че "червените дяволи" трябва да похарчат сериозна сума пари през летния трансферен прозорец, ако искат да завършат по-нагоре в таблицата и да сложат край на серията от сезони без спечелен трофей.

"Другите клубове се нуждаят от два или три трансфера, за да останат конкурентоспособни. Ние се нуждаем от повече играчи и то първокласни, които да помогнат на отбора да вдигне нивото", сподели пред медиите  Рангник.

"Бих променил доста неща на всяка една позиция без вратарската. Там имаме страхотни играчи - Де Хеа, Дийн Хендерсън и Том Хийтън"

"Все още не съм разговарял с Ерик [тен Хаг]. Той е фокусиран върху спечелването на нидерландското първенство, а ние сме фокусирани върху завършването на сезона тук. Очевидно е, че доста играчи ще си тръгнат от клуба и ще бъдат привлечени нови през лятото. Вярвам, че ако работим заедно Юнайтед ще се върне там, където трябва да бъде", добави германецът.

Наскоро стана ясно, че Рангник ще поеме австрийския национален отбор, но ще запази консултанската си роля на Острова след идването на Ерик тен Хаг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички