Рашфорд и Лингард не знаят дали искат да останат в Манчестър Юнайтед, но Тен Хаг е решен да ги запази


Рашфорд и Лингард не знаят дали искат да останат в Манчестър Юнайтед, но Тен Хаг е решен да ги запази
Снимка: Getty Images

2574 0

Маркъс Рашфорд и Джеси Лингард са на път да възкресят кариерите си на "Олд Трафорд", след пристигането на Ерик тен Хаг. Двете звезди на "червените дяволи" не можаха да блеснат през настоящия сезон, а бъдещето им беше под съмнение. Наскоро английските медии разкриха, че двамата обмислят дали да останат в клуба, а преминалият през академията на Юнайтед, Лингард, е изразил желанието си да напусне като свободен агент през лятото.

Въпреки това, Sun твърди, че Тен Хаг ще проведе разговори възможно най-скоро с двамата офанзивни играчи. Mirror Football съобщи още през миналия месец, че холандският тактик е насрочил индивидуални срещи с всики членове на отбора, още преди той да е пристигнал.

Запознати споделят, че Рашфорд е "уверен" в новата му роля през следващата кампания, след като дори загуби титулярното си място в националния отбор. "И двата лагера си казаха каквото мислят и Маркъс е наясно какво иска", разкрива източник на The ​​Sun.

Лингард, от друга страна, ще търси гаранции от новия мениджър и след това ще реши дали да подпише нов договор на "Олд Трафорд". Играчът е цел на Уест Хем и Нюкасъл , а "свраките" почти го привлякоха през януари. Тогава "червените дяволи" блокираха трансфера, но Ралф Рангник предпочете да държи Лингард далеч от титулярния състав.

Ето кой друг играч на "червените дяволи" очаква следващия сезон! 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички