Манчестър Юнайтед се върна към победите с класика, Роналдо доближи Салах при голмайсторите


Манчестър Юнайтед се върна към победите с класика, Роналдо доближи Салах при голмайсторите
Снимка: Getty Images

7127 0

Английският гранд Манчестър Юнайтед постигна класическа победа над Брентфорд с 3:0 като домакин в мач от 36-ия кръг във Висшата лига. Голове на Бруно Фернандеш, Кристиано Роналдо и Рафаел Варан прекъснаха серията от три поредни мача без победа за "дяволите" в първенството.

След само девет минути игра Бруно откри резултата с хубав удар от дистанция. В края на първата част Роналдо вкара гол във вратата на Брентфорд, който обаче бе отменен поради засада. През втората част Роналдо си изработи дузпа, която след това реализира безпроблемно във вратата на Брентфорд.

В 72-ата минута пък Рафаел Варан успя да засече центриране от корнер, за да оформи крайното 3:0. С победата Юнайтед увеличи актива си на 58, но остава на шесто място, където най-вероятно ще завърши сезона. Брентфорд пък се нарежда 14-и с 40 пункта.

За Роналдо това бе гол №18 във Висшата лига през този сезон, с което се доближи на само четири зад голмайстора в първенството Мохамед Салах. Португалецът вкара същия брой голове за Юнайтед и в последната кампания при първия му престой на "Олд Трафорд". Иначе Брентфорд е 168-ият различен отбор, срещу който Роналдо вкарва.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички