Бруно Фернандеш достигна "кота 50" в Манчестър Юнайтед, но уточни защо постижението му няма значение


Бруно Фернандеш достигна "кота 50" в Манчестър Юнайтед, но уточни защо постижението му няма значение
Снимка: Getty Images

1852 0

Португалският полузащитник на Манчестър Юнайтед - Бруно Фернандеш, вече може да се похвали с 50 гола с екипа на "червените дяволи", след като късно снощи прониза вратата на Брентфорд в последното домакинство на тима на "Олд Трафорд" за сезон 2021/22.

27-годишният футболист обаче заяви след срещата, че постижението му няма значение, докато клубът не започне да печели трофеи:

"Очевидно е, че съм щастлив, но тези цифри не се броят. Искам да трупам бройка откъм трофеи, а не с голове", каза той пред "Sky Sports" след последния съдийски сигнал.

Относно самия мач Фернандеш добави: "Това беше последното ни домакинство за сезона и затова искахме да постигнем добър резултат с добра игра. Феновете бяха прекрасни в подкрепата си към нас. Знаем, че сезонът ни не е това, което трябва да бъде, но вече нищо не можем да направим, освен да завършим по най-добрия възможен начин".

За Манчестър Юнайтед остават две гостувания до края на кампанията - на Брайтън (7 май) и на Кристъл Палас (22 май). Отборът на Ралф Рангник е на 5 точки от четвъртия Арсенал, но "топчиите" са изиграли два мача по-малко от "червените дяволи"!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички