Проблем в съблекалнята на Арсенал? Млада надежда недоволна от решенията на Артета


Проблем в съблекалнята на Арсенал? Млада надежда недоволна от решенията на Артета
Снимка: Getty Images

1151 0

Един от младите таланти на Арсенал - Емил Смит Роу е недоволен от игровото време, което получава от наставника Микел Артета.

Според "90 min" Смит Роу се надява да бъде избран за отбора на Англия за Евро 2024, но за целта ще трябва да играе редовно. Следователно, ако Арсенал не може да му предложи редовно игрово време, Смит Роу може да реши да напусне през януарския трансферен прозорец.

Английският полузащитник направи първия си старт след 499 дни при победата на "артилеристите" с 1:0 срещу Брентфорд в третия кръг на Карабао Къп на 27 септември. Той игра 82 минути, като преди това имаше само 24 минути в три мача през настоящата кампания.

Астън Вила проявяваше интерес към 23-годишния футболист, докато Нюкасъл и Брайтън също се интересуват. Според "Transfermarkt" пазарната стойност на Смит Роу е 35 милиона евро, като договорът му изтича през 2026 година.

"Артилеристите" може да поискат по-висока сума за услугите му, което би затруднило желаещите го клубове да го привлекат. Въпреки това, те може да се опитат да направят оферта за наем от шест месеца през януари.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Бащата на Арън Рамсдейл нападна легенда на Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички