Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед и Арсенал по ТВ: Къде да гледаме мачовете им от Висшата лига?


Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед и Арсенал по ТВ: Къде да гледаме мачовете им от Висшата лига?
Снимка: GettyImages

1377 0

В седмия кръг от английската Висша лига ни предстоят цели шест сблъсъка с напълно идентичен час в един ден - последния от септември (30.09). В тях участие ще вземат грандовете Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед и Арсенал.

Уулвърхемптън - Манчестър Сити по ТВ: Къде да гледаме мача?

Манчестър Сити на Пеп Гуардиола ще опита да останат безгрешни и след този кръг, като за целта ще трябва да победи като гост Уулвърхемптън, срещу който е в серия от шест поредни победи в първенството.

Манчестър Юнайтед - Кристъл Палас по ТВ: Къде да гледаме мача?

Градският съперник на Сити - Манчестър Юнайтед, пък приема у дома Кристъл Палас само четири дни, след като го победи с 3:0 и отстрани за Купата на Лигата. Все пак "червените дяволи" не играят толкова успешно срещу "орлите" в последно време, като за най-скорошните три шампионатни дувобя имат само 1 победа (+ 1 загуба и 1 равенство).

Борнемут - Арсенал по ТВ: Къде да гледаме мача?

Арсенал пък ще има визита на намиращия се точно над зоната на изпадащите тим на Борнемут. "Черешките" ще търсят първи успех в официален мач срещу този опонент от седем мача насам (6 загуби и 1 равенство в тях).

В подреждането Сити е с 18 точки, Арсенал с 14, а Юнайтед с 9. Всички мачове стартират в 17:00 часа българско време. Този на Сити ще можете да наблюдавате пряко по "Нова спорт", този на Юнайтед по "Диема спорт 3", докато дуелът на Арсенал ще бъде излъчен по "Диема спорт 2".

И трите мача ще можете да следите и НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички