Без шестима играчи? Микел Артета коментира контузените в Арсенал преди Борнемут


Без шестима играчи? Микел Артета коментира контузените в Арсенал преди Борнемут
Снимка: Getty Images

2674 0

Мениджърът на Арсенал - Микел Артета, потвърди, че "артилеристите" най-вероятно ще трябва да се справят без голяма част от своите титуляри в предстоящия мач с Борнемут.

Ситуацията на "Емирейтс"

Двата тима излизат един срещу друг в събота (30.09) от 17:00 часа (българско време). На пресконференция по повод срещата специалистът сподели, че цели шестима от играчите му са под въпрос.

Това са Деклан Райс, Букайо Сака, Габриел Мартинели и Леандро Тросар, които лекуват различни травми. Освен тях, Фабио Фиейра и Уилям Салиба също все още не са се възстановили напълно.

Какво ново?

"Деклан все още не е тренирал. Имаме занимание след час, ще разберем повече за него. Габи (Мартинели) не се е включвал. Ситуацията при Лео (Тросар) и Сака е същата", започна Артета пред медиите и продължи.

"Всички за под един знаменател. Уили се възстановява, Фабио не е включен. Тази вечер ще трябва да преценим състоянието им", допълни още той.

Към момента "топчиите" са пети в класирането с 14 точки. Те са в серия от 6 мача без загуба, печелейки 4 и завършвайки наравно в 2. Головата им сметка към момента е 11 попадения.

Междувременно тимът научи следващия си съперник в Карабао Къп.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички