"Ти си срам": Бащата на Арън Рамсдейл нападна легендата на Ливърпул Джейми Карагър


"Ти си срам": Бащата на Арън Рамсдейл нападна легендата на Ливърпул Джейми Карагър
Снимка: Getty Images/Guliver

1052 0

Бащата на вратаря на Арсенал Арън Рамсдейл - Ник, нападна словесно легендата на Ливърпул Джейми Карагър. Причина за това са критиките на бившия централен защитник към сина му по време на мача между "артилеристите" и Тотнъм.

Какво се случи?

Двата градски съперника завършиха при резултат 2:2 дербито помежду си в неделя (24-и септември). В хода на двубоя Давид Рая, който бе под рамката на вратата за "топчиите", направи страхотно спасяване в 38-ата минута, спирайки Бренан Джонсън от това да се разпише.

Впоследствие камерите показаха стоящия на резервната скамейка Рамсдейл, който бе забелязан да аплодира изявата на своя колега. Това от своя страна предизвика Карагър, който коментира.

Размяна на реплики

"Нали знаете как, когато някой загуби "Оскара", аплодира и се усмихва на другия човек? Смеех се, когато виждах това. Той е напълно съсипан", каза англичанинът пред "Sky Sports". Отговорът не закъсня.

"Ти си срам! Покажи малко класа! Моето момче разполага с такава", написа Ник Рамсдейл в социалните мрежи.

Микел Артета изненадващо замени титулярния си страж с Рая, който пристигна на "Емирейтс" под наем от Брентфорд това лято. Испанецът стартира последните 3 мача на тима.

А защо наставникът избра да направи рокадата? Отговорът на самия него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички