Трансферно "Ел Класико": Барселона се готви да отмъкне желана от Реал Мадрид звезда


Трансферно "Ел Класико": Барселона се готви да отмъкне желана от Реал Мадрид звезда
Снимка: GettyImages

1848 0

Барселона обмисля да направи ход за Кай Хаверц от Арсенал. Според "Mundo Deportivo" каталунският клуб следи ситуацията с германския национал и ще бъде готов да го привлече, ако "топчиите" пожелаят да го продадат.

Не впечатлява, но Барса го иска

Според гореспоменатия източник слабите изяви на 24-годишния футболист може да накарат Арсенал да го продаде. Въпреки това е твърде рано да се правят заключения за бъдещето на нападателя на "Емирейтс" само няколко седмици след началото на новата кампания.

Откакто се присъедини към състава на Микел Артета след разочароващ период в Челси, халфът записа шест участия във Висшата лига, но все още не е отбелязал гол.

Той премина на "Стамфорд Бридж" през лятото на 2020 година от Байер Леверкузен за сумата от 80 милиона евро. По време на престоя си в Челси, Хаверц вкара 32 гола в 139 мача и често беше използван като централен нападател, а най-запомнящият му се момент бе на финала на Шампионска лига през 2021 година, когато вкара победното попадение за лондончани срещу Манчестър Сити.

Интересното е, че през лятото интерес към Хаверц имаше от Реал Мадрид, но в крайна сметка до трансфер не се стигна. Сега обаче мадридчани ще пробват да го отмъкнат от Арсенал през зимата, твърди "El Nacional". Това може да се окаже интересна трансферна битка в стил "Ел Класико".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Обвиниха в подкуп Барселона заради случая "Негрейра".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички