"Прави разликата"! Въпреки срамния резултат, Ерик тен Хаг похвали Джейдън Санчо


"Прави разликата"! Въпреки срамния резултат, Ерик тен Хаг похвали Джейдън Санчо
Снимка: Getty Images

3995 0

Треньорът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, похвали сериозно своя възпитаник Джейдън Санчо, въпреки нулевото равенство с един от най-лошо представящите се тимове през сезона Саутхямптън.

Грандът от Манчестър не успя да победи заемащия последно място в класирането на Висшата лига свой съперник в неделя. Голяма роля за това изигра и червеният картон на Каземиро, който напусна терена още в 34-ата минута. Въпреки всичко, нидерландският наставник намери позитиви.

"Мисля, че се справи много добре като номер 10. Така стори и срещу Барселона и Лестър. Беше много решителен срещу Лестър, както и днес с някои много добри изяви. Веднъж бе наистина близо до гола със спринт и центриране, което Бруно почти завърши. Свърши добра работа", коментира Тен Хаг пред "MUTV" и продължи.

"Мисля, че може да направи разликата, когато играем трима на двама в халфовата линия. Не е зле, когато разполагаш с Каземиро, Бруно и имаш и Джейдън Санчо", допълни още той.

Цифрите зад англичанина

Санчо все още не успява да утвърди името си в състава на Юнайтед. През 2021-ва година той акостира на "Олд Трафорд" от Борусия Дортмунд за сумата от 74 млн. паунда. Оттогава до момента той има на сметката си изиграни 61 мача, в които записва 10 гола и 4 асистенции.

Една от другите звезди в състава на нидерландеца - Алехандро Гарначо, пък бе заменен в заключителните секунди. Тен Хаг обясни просто това си решение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички