Ерик тен Хаг потвърди добри новини за феновете на Манчестър Юнайтед


Ерик тен Хаг потвърди добри новини за феновете на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

4158 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг потвърди, че Джейдън Санчо се е завърнал към тренировките на отбора. Нидерландецът обаче посочи, че ще му трябва известно време, за да се върне в титулярните 11.

"Той вече тренира с отбора и виждаме, че се подобрява, прави крачки и ще вземем решението след тренировка. Казах, че той се връща, прави стъпки, върна се в тренировките на отбора и тепърва ще взимаме решение дали е готов да се върне в титулярните 11", каза Ерик тен Хаг преди срещата с Рединг от ФА Къп.

Санчо не е играл за "червените дяволи" след равенството 1:1 от Висшата лига с Челси през октомври 2022 година. Англичанинът беше поставен на личен тренировъчен режим и изглежда най-накрая се върнал към тренировки със своите съотборници.

Джейдън Санчо започна сезона добре, отбелязвайки решаващи голове в победите на Юнайтед в лигата над Ливърпул и Лестър Сити. Въпреки това се стигна до спад във формата на крилото.

Именно заради това той пропусна участието на Англия на Мондиал 2022. Санчо вероятно ще срещне конкуренция от Маркъс Рашфорд, Антони и Алехандро Гарначо за място в стартовите 11.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Интересен коментар на Ерик тен Хаг след победата над Нотингам с 3:0.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички