Какво се случва с Алехандро Гарначо? Ерик тен Хаг поясни за действията си спрямо свой играч


Какво се случва с Алехандро Гарначо? Ерик тен Хаг поясни за действията си спрямо свой играч
Снимка: Getty Images

2755 0

Треньорът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, сподели информация относно ситуацията около един от най-приятно изненадващите футболисти в състава си Алехандро Гарначо

Специалистът разкри, че младокът е пострадал по време на двубоя със Саутхямптън, завършил при нулево равенство на "Олд Трафорд". Наставникът на английския гранд поясни, че не смята, че става въпрос за сериозна контузия.

"Накуцваше малко след лошо влизане. В крайна сметка реших да вкарам друг нападател, висок такъв. Не исках да рискувам, вече бяхме с човек по-малко, а бяха изминали 90% от мача. Поради тази причина го извадих, но не мисля, че е зле", коментира Тен Хаг, цитиран от "Manchester Evening News".

Представянето на Гарначо в двубоя

Гарначо влезе като резерва, за да замени Джейдън Санчо в 73-ата минута срещу Саутхямптън в неделя. Аржентинският нападател обаче напусна преждевременно 17 минути по-късно, за да бъде заменен от Фред.

Той докосна топката едва 8 пъти по време на престоя си на терена и осъществи само 1 подаване. Младият талант не съумя да отправи удар или дрибъл, загуби 2 земни единоборства, но и веднъж изчисти топката в напечена ситуация.

Аржентинецът впечатлява всички със страхотните си изяви през сезона до момента. Това е причина и за призива той да вземе мястото на титуляр в Манчестър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички