"Роналдо ги засенчваше"! 2 звезди на Манчестър Юнайтед се облагодетелствали от напускането на португалеца


"Роналдо ги засенчваше"! 2 звезди на Манчестър Юнайтед се облагодетелствали от напускането на португалеца
Снимка: Getty Images

9777 0

Легендата на Ливърпул - Джон Барнс, сподели, че вярва, че раздялата на един от най-великите футболисти в историята - Кристиано Роналдо, с Манчестър Юнайтед е помогнала много на две от звездите на тима.

Бившият полузащитник заяви, че положителната промяна в играта на Маркъс Рашфорд и Джейдън Санчо се дължи до немалка степен именно на напускането на португалеца, който въпреки възрастта си, беше голмайстор на отбора след своето завръщане.

Рашфорд се радва на страхотно представяне през новия сезон. До момента той има 21 гола и 8 асистенции в 34 мача във всички турнири. Санчо от своя страна получи значителна почивка от треньора Ерик тен Хаг, при която му бяха възложени персонални тренировки. Той е показал подобрение и отново се завръща сред избраниците на нидерландския специалист.

"Мисля, че откакто Роналдо замина, вижте Санчо, вижте Рашфорд - много играчи се справят по-добре, тъй като той ги засенчваше. Мисля, че Рашфорд имаше лек спад, защото искаше да е един от основните играчи на Ман. Юнайтед, какъвто е сега. За мен не е изненада, че се вижда подобрение в него, след като Роналдо вече не е там. Рашфорд не е централен нападател", заяви Барнс пред "BonusCodeBets" и продължи.

Ето с какво именно Рашфорд сгафи, за да получи глоба в Англия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички