Солскяер: Погба е играч на Манчестър Юнайтед, не на Мино Райола


Солскяер: Погба е играч на Манчестър Юнайтед, не на Мино Райола
Снимка: Getty Images/Guliver

2015 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер реши да напомни на Мино Райола, че халфът Пол Погба е собственост на „червените дяволи“. Причината е, че по-рано през месеца италианският футболен агент коментира бъдещето на френския халф и евентуалното му завръщане в Ювентус през лятото.

„Говорих с Мино. И не, не съм казвал на Погба да говори с Мино и да му каже какво да казва пред медиите. Пол е наш играч, а не на Мино Райола“, категоричен бе норвежкият мениджър. Солскяер бе запитан пред ‘BBC’, дали Погба ще играе отново за „червените дяволи“. „Последното нещо, което един футболист иска, е да е контузен и да не може да помогне на своя отбор. Пол е футболист и иска да играе футбол. Той знае, че трябва да работи усърдно, за да се върне обратно в най-добрата си форма, тъй като отсъства за дълъг период от време. Това е предизвикателство за него и той трябва да го приеме, за да се върне във форма.“

„Това е труден период от неговата кариера, но това е част от това да бъдеш футболист. Затова няма да ви дам възможност да пишете заглавия, като ви кажа, че неговият сезон е бил такъв и такъв“, добави Солскяер. Погба претърпя операция на глезена на 7-ми януари и все още не е ясно кога той ще се върне в игра. А ето каква негативна статистика има Манчестър Юнайтед през настоящата година.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички