Пеп Гуардиола разкри плановете за трансфери през зимата и състоянието на Ерлинг Холанд


Пеп Гуардиола разкри плановете за трансфери през зимата и състоянието на Ерлинг Холанд
Снимка: Getty Images

1612 0

Старши треньорът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола, говори преди предстоящите мачове на "гражданите", с които ще затворят цикъла си преди почивката за Мондиал 2022. Той обаче акцентира около плановете на Сити за зимния трансферен прозорец, както и ситуацията около Ерлинг Холанд.

Норвежецът за пореден път се превърна в герой за тима си през уикенда, когато "небесносините" победиха Астън Вила с късно попадение на стрелеца. Оказва се обаче, че продължава да лекува контузия, с която не е успял да се справи през изминалите седмици. 

"Той все още не е напълно готов, но се подобрява. Ще видим дали ще играе. Важното е, че костта не е счупена", обясни Гуардиола за състоянието си на един от най-ценните си играчи.

Бившият нападател на Борусия Дортмунд се завърна след два мача отсъствие, но още изпитва дискомфорт в стъпалото и може да пропусне гостуването на Челси.

Испанският мениджър коментира и плановете на отбора за трансфери през зимата, като видимо те няма да бъдат много, ако въобще се стигне до такива:

"Няма да подписваме с никого през януари. Отборът, който имаме сега, ни устройва, съставът ще остане същият", обясни Гуардиола.

Вижте от какво е много доволно ръководството на Манчестър Сити!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички