Кога Ерлинг Холанд ще се завърне на терена? Пеп Гуардиола обясни ситуацията с норвежеца


Кога Ерлинг Холанд ще се завърне на терена? Пеп Гуардиола обясни ситуацията с норвежеца
Снимка: Getty Images

3207 0

Суперзвездата на Манчестър Сити - Ерлинг Холанд, пропусна последния мач на "гражданите" (гостуване на Лестър, 29 октомври) заради контузия в глезена, а по всяка вероятност няма да бъде на линия и за домакинството на Севиля от последния кръг на Шампионска лига (2 ноември).

Все пак, Хосеп Гуардиола няма за какво да се притеснява, тъй като отборът му вече си спечели билета за 1/8-финалите в турнира и няма как да бъде изместен от първото място в Група "G". По време на пресконференция преди двубоя със Севиля, мениджърът бе запитан какво е състоянието на Холанд и кога ще се завърне на терена:

"Той се чувства по-добре. В сравнение със събота, неделя, понеделник - всеки ден се чувства все по-добре. Все още обаче не е на 100% и не искаме да поемаме никакви рискове. Надяваме се да можем да го използваме срещу Фулъм", бе отговорът на Пеп, цитиран от "Goal".

*Манчестър Сити приема на свой терен Фулъм на 5 ноември (събота) в среща от 15-ия на английската Висша лига, която ще стартира в 17:00 ч. наше време. До момента Ерлинг се е отчел с невероятните 17 гола в 11 мача в първенството. На сметката му има и 3 асистенции, а отделно от това е нанизал и 5 попадения в Шампионска лига! Ако той все пак не успее да излезе срещу Фулъм, следващият му шанс ще бъде на 9 ноември - тогава "небесносините" са домакини на Челси в 1/16-финал за Купата на Лигата!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Жоао Кансело зарадва феновете на "гражданите": Надявам се да остана още много години!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички