Хосеп Гуардиола отговори директно на критиките на Златан Ибрахимович


Хосеп Гуардиола отговори директно на критиките на Златан Ибрахимович
Снимка: Getty Images

2874 0

Лошите настроения между Пеп Гуардиола и Златан Ибрахимович идват отдалеч. Всъщност те датират от сезона, в който шведският нападател реши да отиде в Милан през 2010 г. след сезон на търкания с тогавашния мениджър на Барселона. Оттогава Ибра атакува специалиста в неговата биография и извън нея .

Когато шведът беше интервюиран от френския Canal+ и го попитаха за успеха на Ерлинг Холанд в Манчестър Сити, той не можа да не хвърли още една стреличка към Гуардиола. " Може ли Гуардиола да направи Холанд още по-добър? Зависи от егото на Гуардиола, зависи дали той позволява на Холанд да бъде по-голям от него или не. Той не позволи на мен или на други играчи да бъда...", каза той.

На пресконференцията на Пеп Гуардиола преди мача срещу Фулъм, каталунецът отговори с обяснение, което съдържа ирония. " Той (Златан) е прав, абсолютно прав. В този клуб, в този отбор егото ми е по-голямо от представянето на всеки играч. Дори не ми харесва, когато Ерлинг вкара три гола и всички акценти са за него. толкова ревнувам! Честно казано, толкова съм ревнив!"

И дори отива по-далеч: " Така че това, което правя, е да кажа на Ерлинг: „Моля те, не вкарвай повече голове сега или в противен случай „Сън“ и „Дейли мейл“ няма да пишат нищо за мен. Той (Златан) ме познава добре. Можеш да напишеш нова книга. Прав си, егото ми е огромно."

*Преди атаката си към Гуардиола, Ибрахимович си позволи да образова голямата суперзвезда на ПСЖ - Килиан Мбапе

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички