Шефът на Ла Лига е категоричен, че Мбапе и Холанд може да играят в Реал Мадрид, но не и в Барселона


Шефът на Ла Лига е категоричен, че Мбапе и Холанд може да играят в Реал Мадрид, но не и в Барселона
Снимка: Getty Images, колаж на SportLive

8125 0

Въпреки официалното приключване на зимния трансферен прозорец на 31 януари, новините за трансфери около известните играчи никога не спират. Това означава, че винаги има спекулации за бъдещето на даден играч.

Ерлинг Холанд и Килиан Мбапе в момента са две от най-горещите перспективи във футбола, като двамата се очаква да поемат по стъпките на Лионел Меси и Кристиано Роналдо, когато двамата велики се оттеглят.

Въпреки че има клубове, които биха могли да си позволят да закупят единия или и двамата играчи, президентът на Ла Лига Хавиер Тебас вярва, че само Реал Мадрид в Испания може да направи това, предвид настоящите финансови проблеми на Барселона.

"Надяваме се, че ще се случи и двамата играчи да играят в Ла Лига, но те биха могли да дойсат само в Реал Мадрид, защото икономическата ситуация на Барселона няма да им позволи достъп до този тип играчи“, каза Тебас в El Chiringuito.

Президентът също така се надява, че Барселона ще успее да се справи успешно със сегашното си затруднение. Той обаче не вярва, че това ще се случи в краткосрочен план. "Нито този сезон, нито следващия. Виждам го като невъзможно.

А защо Тебас атакува сериозно английските клубове и в какво ги обвини - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички