Бивш ас на Манчестър Сити: Гуардиола никога не е искал Холанд


Бивш ас на Манчестър Сити: Гуардиола никога не е искал Холанд
Снимка: Getty Images

3314 0

Бившият полузащитник на Манчестър Сити - Дитмар Хаман, заяви, че Ерлинг Холанд е играч, който Пеп Гуардиола не е искал в клуба. Той смята, че нападателят не пасва на системата на испанеца и е направил отбора слаб.

"Силата на Холанд е противоположна на силата на Сити. Те постигнаха успех, защото задържаха топката, имаха установен ритъм, имаха плавност в играта си. Сега имат играч, който през голяма част от мачовете си почти не участва в разиграването, а това е почти като да играете с десет човека", каза Хаман за talkSPORT.

"Никога не съм мислил, че той ще отиде в Сити, защото той е играч, който Гуардиола никога не е искал. Всеки централен нападател на Пеп - Левандовски, Жезус, имаше задачата да участва в изнасянето, не знам какво се е случило при този трансфер на Холанд", добави още германецът.

Мнозина обаче са на друго мнение, което напълно се различава с това на Хаман. Най-различни експерти вече изразиха своите виждания и вярват, че Холанд, под ръководството на Гуардиола, може да се превърне в един от най-добрите играчи, които футболът някога е виждал.

Роберто Манчини е напът да отнесе сериозни санкции заради тайно споразумение със Сити.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички