Съотборникът на Ерлинг Холанд Кайл Уолкър го защити от критиците и заяви: Треньорът прави нещата трудни


Съотборникът на Ерлинг Холанд Кайл Уолкър го защити от критиците и заяви: Треньорът прави нещата трудни
Снимка: GettyImages

2793 0

Защитникът на Манчестър Сити - Кайл Уокър, застана на страната на своя съотборник Ерлинг Холанд, защитавайки го от засилилите се по негов адрес критики след последната загуба на "гражданите" с 0:1 от Тотнъм в неделя.

Възпитаниците на Пеп Гуардиола пропуснаха да се възползват от изложилия се по-рано срещу Евертън Арсенал и да наваксат 3 точки в битката за върха. Вместо това, те допуснаха поражение от "шпорите", а новата суперзвезда на тима Холанд дори не съумя да отправи изстрел във вратата. 

Именно поради тази причина норвежкият таран отнесе солидна доза негативни коментари в социалните мрежи. Уокър обаче се застъпи за него, заявявайки, че критиките по адрес на колегата му не са основателни.

"Мисля, че е част от процеса. За всеки , който идва в Манчестър Сити, тук съм от 6 години, е трудно да намери място в отбора. Причина за това е треньорът, който изисква страшно много. Начинът, по който играем е уникален, но, чуйте - Ерлинг е фантастичен", заяви Уокър, цитиран от "The Irish Examiner" и продължи.

"Никой не казва нищо за Ерлинг, когато вкарва голове. Изведнъж, сега, когато не печелим и той не бележи, всички говорят дали е проблем и дали играем по-добре без него. Слушам това през цялото време, но той има, вече, мисля 25 гола този сезон. Фантастичен играч е. Това е нашият отбор и играчите, с които разполагаме от сега до края на сезона, така че ще се борим, както винаги правим", допълни още той.

След пристигането си на "Етихад" миналото лято от Борусия Дортмунд, Холанд вече има 31 гола и 3 асистенции в едва 28 мача във всички турнири с "гражданите". Той обаче не съумява да реализира в 5 от последните 7 срещи.

Ето коя звезда от Висшата лига ще помогне в развитието на Холанд според Гуардиола

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички