Ответен удар: Гари Невил отговори на нападките на Роналдо


Ответен удар: Гари Невил отговори на нападките на Роналдо
Снимка: Getty Images

1781 0

Един от хората, които Кристиано Роналдо нападна пряко по време на разкритията за ситуацията в Манчестър Юнайтед - Гари Невил, стана първият, който публично отговори на португалската звезда в социалните мрежи, макар и с шеговит тон. 

Нападателят на "червените дяволи" обвини Уейн Рууни и Невил, че единственото, което правят е да "трупат известност на гърба му" с постоянните си критики към играта и живота му: 

" Хората могат да имат собствено мнение, но всъщност не знаят какво се случва. Например в тренировъчната площадка и в района на Карингтън или дори в моя живот – те трябва да слушат не само една гледна точка, те трябва да слушат и моята гледна точка. Защото е лесно да се критикува. Но ако не знаете цялата история, е лесно. Лесно е да критикуваш, не знам дали имаш работа в телевизията, която те трябва да критикуват, за да бъдат по-известни. Наистина не го разбирам.", коментира Роналдо. 

Гари Невил побърза да пусне закачлив пост в Туитър питайки: " Има ли някой за вечеря?" в отговор на твърденията на Роналдо, че "никога няма да бъде приятел и да вечеря с него". 

Действията на Кристиано в последните дни дадоха отражение и в Португалия, като съотборника му в Юнайтед - Бруно Фернандеш едвам поздрави нападателя при събирането на селекцията преди Катар. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички