Отбор от Висшата лига "отмъква" Ериксен под носа на фаворитите за подписа му


Отбор от Висшата лига "отмъква" Ериксен под носа на фаворитите за подписа му
Снимка: Getty Images/Gulliver

1320 0

Името на Нюкасъл бе замесено в пореден трансферен слух. "Свраките" ще опитат да изненадат фаворитите за подписа на Кристиан Ериксен и да подпишат с датчанина през лятото. 

Нюкасъл си е поставил като основна цел да привлече креативния полузащитник в редиците си това лято, информира GiveMeSport. 

Уест Хям, Евертън и Манчестър Юнайтед също са хвърлили око на футболиста на Брентфорд и ще опитат да го добавят към съставите си. Слухове не отричат и потенциалното завръщане на играча в Лондон с екипа на Тотнъм.

Английският журналист Пийт О'Рурк обаче твърди, че Нюкасъл може да се превърне в основния фаворит за подписа на Ериксен, защото ще може да си позволи да примами датчанина със заплащане, на което той не може да откаже.

"Смятам, че ако Ериксен посрещне лятото като свободен агент, то Нюкасъл ще направи всичко възможно да го привлече", заяви О'Рурк.

"Когато става въпрос за финансиране, новото ръководство на клуба е ненадминато и е готово да отпусне нужното за успеха на Нюкасъл". 

Ериксен ще пасне идеално на стила на Еди Хау, който позволява на футболистите да показват креативност. Бившият играч на Интер и Тотнъм има сериозен опит във Висшата лига с над 230 изиграни мача. Определено играч като 30-годишния футболист ще  бъде важен за модернизацията на "джордитата".

Ето към кой друг футболист са се насочили Нюкасъл през лятото.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички