Нюкасъл вади пачките за перлата на Бенфика Дарвин Нунес – ето колко дават за уругвайския голаджия


Нюкасъл вади пачките за перлата на Бенфика Дарвин Нунес – ето колко дават за уругвайския голаджия
Снимка: Getty Images

2225 0

Новобогаташите от Нюкасъл ще направят всичко възможно, за да се подсилят с новата перла на Бенфика Дарвин Нунес. 22-годишният уругвайски нападател е топ целта на свраките през летния трансферен прозорец.

Преди няколко месеца финансирането на Нюкасъл се пое от нови собственици от Саудитска Арабия. За мнозина клубът вече може да е претендент за един от най-богатите, ако не и най-богатият футболен клуб в света заради неограничените възможности на новите си благодетели.

„Свраките“ са готови веднага да извадят  на масата 50 милиона паунда за новата звезда на Бенфика, тръбят британските медии. Конкуренцията за подписа на уругвайския голаджия на „лисабонските орли“ обаче ще бъде жестока. Байерн Мюнхен, Манчестър Юнайтед и Арсенал също се очаква да се включат в битката за правата на Нунес.

"Ще трябва да действаме умно на трансферния прозорец", коментира мениджърът на Нюкасъл Еди Хау, който каза, че Нюкасъл няма да разполага с неограничени финансови средства за летни трансфери и заради правилата за финансови феърплей.

Със сигурност обаче „свраките“ ще привлекат няколко топ играчи, за да вдигнат класата си за следващия сезон във Висшата лига на Анлия.

А ето с кого Нюкасъл влиза в задочна битка за талант от Лига 1.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички