Обявиха кога Кристиано Роналдо може да се завърне в състава на Манчестър Юнайтед


Обявиха кога Кристиано Роналдо може да се завърне в състава на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1246 0

Кристиано Роналдо е тема №1 в последното денонощие, заради скандала, който забърка в Манчестър Юнайтед. Португалецът бе отстранен от състава за гостуването на Челси. Това бе съобщено от клуба, но не стана ясно колко време ще продължи изгнанието му. 

Роб Доусън, журналист от ESPN, публикува изявление, в което съобщава, че португалският нападател е тренирал индивидуално на Карингтън, след като публикува изявление, в което съобщи, че "няма да се поддава на провокации" и продължава да работи здраво за Манчестър Юнайтед.

От съобщението става ясно също, че Роналдо има шанс да бъде в групата на "червените дяволи" за домакинството срещу Шериф Тираспол от Лига Европа следващата седмица. 

Информацията излиза на фона на стотиците мнения, които се дадоха в последните часове по темата за отстраняването на суперзвездата - някои в негова подкрепа, някои не, а последното такова бе от сестрата на Роналдо, която заплаши Манчестър Юнайтед, че "каквото направиш се връща".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички