Съотборник на Кристиано Роналдо в Португалия го защити по доста странен начин


Съотборник на Кристиано Роналдо в Португалия го защити по доста странен начин
Снимка: Getty Images

1876 0

Кристиано Роналдо отново влезе в новините, след като напусна зоната за загряване на терена на "Олд Трафорд", за да се отправи към съблекалнята в 89-ата минута на мача Манчестър Юнайтед - Тотнъм . Португалският национал беше изключен от мача срещу Челси следващия уикенд и не се знае кога ще се върне към опциите на Тен Хаг.

Критиките към капитана на националния отбор отекват навсякъде. Има обаче и такива, които имат друго разбиране за случилото се, какъвто е случаят с Луиш Нани. Португалският национал, който в момента играе за австралийците Мелбърн Виктори, изтъкна професионализма на бившия си колега в червените дяволи и националния отбор и се защити, че той трябва да е имал сериозна причина да напусне терена, докато тече мачът.

" Не знам какво се случи в този момент, но може би Роналдо трябваше да отиде до тоалетната. Всички знаят колко е сериозен. Той е страхотен професионалист“, започна той с думите "Stats Perform“ платформа.

Въпреки че не присъства на мача, Нани призна, че Роналдо изпитва известно разочарование от момента, в който живее в Манчестър Юнайтед.

" Той работи много на полето. Може би може да сте разочаровани, че не сте опция. Но неговото желание е да бъде на терена и да играе. Мисля, че имаше причина за случилото се, не знам."

А ето как "най-голямата уста" на Острова коментира решението на Ерик тен Хаг да накаже Кристиано Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички